• (0416) 36.44.04
  • info@cs-loz.nl
  • Ma - Vrij: 9:00 - 17:30, Zat: 9:00 - 12:00
Aanbieding!

Gree / Tosot Shark 2.5kW Inverter

1.150,00

Gree / TOSOT Caravan of Camper dak airco

Categorie: Tags: ,

De nieuwe Shark IV beschikt over de zogenoemde inverter technologie. Deze techniek zorgt voor een veel gelijkmatiger koeling en verwarming. Het komt erop neer dat het systeem niet ‘wacht’ tot een bepaalde temperatuur wordt bereikt om in actie te komen (koelen of verwarmen), maar dat gevoelige temperatuursensoren voortdurend de omgeving peilen en de lucht- en temperatuurstroom erop aanpassen.
Dit principe voorkomt dat de airco uitschakelt zodra hij zijn ingestelde temperatuur heeft bereikt en weer aanschakelt op het moment dat de temperatuur weer een paar graden is gestegen.
Een aircosysteem met inverter technologie houdt zijn compressor actief en geeft al naar gelang de omstandigheid meer of minder vermogen, waardoor de temperatuur veel gelijkmatiger blijft. Uiteindelijk spaar je zo ook energie uit. De airconditioner is vervaardigd uit hoogwaardig kunststof dat bestand is tegen alle weersinvloeden.

De Shark IV heeft tevens een groter temperatuur bereik en is ook lichter geworden dan de Shark III namelijk totaal 32,2 KG.

Modern ontwerp
Door het moderne en innovatieve ontwerp ziet deze airconditioner er niet alleen stijlvol uit, het staat tevens garant voor een zeer lage luchtweerstand en is daardoor ideaal voor recreatief gebruik.

Luchtverdeling
Door de 2 zijdige uitblaas wordt de koele of warme lucht op een snelle effectieve manier door het hele voertuig verspreid. Dit zorgt voor een maximaal comfort.

Verlichting
Voorzien van LED verlichting

Compacte opbouw
Door de compacte opbouw kan de airconditioner makkelijk en snel in een standaard 40 x 40 cm luik worden gemonteerd. Door de gekozen vormgeving zijn de afmetingen beperkt.

Bediening
Standaard is de airconditioner voorzien van een infrarood afstandsbediening. Daarnaast is het toestel rechtstreeks te bedienen op het paneel van het binnen deel en via WiFi.

Specificaties:
– Dak uitsparing: 40 x 40 cm
– Totaal gewicht: 32,2 Kg
– Afmetingen:

Binnendeel: B x H x D (mm) 610 x 485 x 49
Buitendeel: B x H x D (mm) 1077 x 720 x 283

Ook verkrijgbaar Shark IV 3.5

Montage bestaande uitsparing inclusief demontage dakluik € 175,-
Montage in nieuwe uitsparing inclusief versteviging € 175,-

Wij monteren de kabel onzichtbaar, deze gaat door de dakplaat naar de stroomvoorziening waar deze vast aangesloten zal worden.

© Copyright 2022 Caravanservice Loon op Zand